2010. május 25.

Pünkösd után

Hálás vagyok, hogy segített Isten igazán átélni ezt az Ünnepet. Jó volt újra jelenlétében lenni, kisimulni, megtisztulni, megerősödni, betelni Vele... Annyi mindent kaptam Tőle. Hiányzott az otthoni közösség mindkettőnknek, de sajnos nem tudtunk haza menni. Itt is nagyon jó volt, csak hozzászoktunk a zilahi ünnepléshez :) A "Speranta" imaházban voltunk, ahol 47-en merítekztek be. Olyan szép alkalom volt! Ekkor tanultam a lennt bejegyzett éneket. Még most is dúdolgatom, annyira megtetszett. Délután pedig a Szentlélek keresztségről hallottunk egy nagyon komplex tanítást, illetve a Szentlélekkel való naponkénti betelésről.
Főleg ezekre az igeversekre figyeltem fel: "Aki hisz bennem, ahogyan az Írás mondja, annak belsejéből élő vizek folyói ömlenek. Jézus ezt a Szent Szellemről mondta, akit azok fognak kapni, akik benne hisznek." (Jn.7,38-39a)

Jó hír: Zsuzsa volt az imaházban vasárnap, sőt hétfőn is. Köszi az imákat! Olyan boldog vagyok :) Ebben én az Úr minkáját látom. És még Sanyi sem ellenezte... Hátha ő is vágyni fog nemsokára!



Amúgy mi jól vagyunk :) Lassan ösztönzöm magam a tanulásra. Már csak másfél hét és itt a szesszió. József pedig munka mellett államvizsga dolgozatot, projekteket készít és vizsgázik is. Csodálom milyen erős. Áldott ember! Nemsokára elballag :) Remélem minden terve sikerül (szeretne mesterire is felvételizni). Hiszem, hogy Isten, Aki eddig is velünk volt, az utolsó pillanatban sem fog elhagyni.

És még egy utolsó mondat, már nem tudom hol olvastam/hallottam, de engem bátorított: Istennél nincs gazdasági válság! Ez tényleg igaz, hisz mi tapasztaljuk szerető gondoskodását! :)